• Diensten

Mensen kopen geen product of dienst. Ze kopen een idee, een concept, iets waar ze in geloven of in willen geloven. Dat aansluit bij hun emoties en drijfveren. Dat aansluit bij wie ze zijn of dat ze in staat stelt te zijn wie ze willen zijn. En dat aansluit bij hun wereldbeeld of hoe zij de wereld graag zouden zien.

Mensen zoeken merken die inspireren. Die hoop geven. Die ‘empoweren’. En die dit waarmaken. In een tijd van transparantie, een gigantische vraag om aandacht en toenemende autonomie van de consument, telt het idee en het verhaal. Waarom doe je wat je doet? I-intend helpt haar klanten om dit verhaal naar boven te halen, juist te verwoorden en uit te dragen. Maar vooral ook om dit te zijn. Tot in de haarvaten. Zodat de klanten van onze klant in ieder contactmoment de essentie van de organisatie ervaren en de totale merkbeleving steeds dieper gevoed wordt. En de lange termijn band wordt versterkt. Wij verzorgen de volgende diensten:

ONZE DIENSTEN

Conceptontwikkeling

Vertaling van het merk naar (content)marketing-, communicatie- en duurzaamheidsprogramma’s.

Consulting

Gerelateerd aan merk, marketing, communicatie en duurzaamheid.

Wij werken nauw met onze klant samen en helpen deze ‘te leren vissen’. Geen trucje en ook geen dikke adviesrapporten, maar een bestaande en bewezen methodologie, aantrekkelijk gebracht, waarbij we onze klanten ‘leren zien’ en in staat te stellen om zelf concreet aan de slag te gaan, nadat een traject afgerond is. Met inspirerende, maar praktisch uitvoerbare handvatten die geen energie kosten, maar geven.

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking of een gratis consult?